Met wie?.

Met.

Wie helpt jouw
ontwikkelen, beheren en delen?

Aangenaam. De Pixelkompanie is Edwin Peelen. Ik ben een (online) communicatiespecialist die ontwikkelt, beheert en deelt en die oog heeft voor het geheel én de details. Die gebruikers én systeem begrijpt en met elkaar laat samenwerken. Ik heb een brede interesse én passie voor innovatieve internetoplossingen. Mijn achtergrond ligt op het snijvlak van communicatie, informatietechnologie, online marketing en webdesign. Mijn kracht ligt in het coördineren van internetprojecten die ik graag van begin tot eind regisseer.

Ik ben een bruggenbouwer tussen gebruikers en ontwikkelaars, waarbij ik vooral de uitdaging zie in het zo goed mogelijk combineren van bovengenoemde vier werkgebieden.

Ik vind mijn uitdagingen in het bedenken van creatieve online communicatieoplossingen. Kenmerkend hierbij is mijn vermogen om vanuit een functionele vraagstelling van de opdrachtgever de vertaalslag te maken naar een technisch onderbouwde internetoplossing. Zonder ingewikkelde managementpraatjes of tijdrovende projectaanpakmethoden. Gewoon: praktisch, eenvoudig en concreet. Daarbij worden de wensen van eindgebruikers, het draagvlak voor beheer en de aansluiting op bestaande bedrijfsprocessen geborgd. Ik ben kwaliteits- en resultaatgericht, realistisch, kan anticiperen op praktische problemen en heb een scherp oog voor detail.

Ik praat graag met je over jouw communicatievraag. Een gesprek kan immers verhelderend werken!