Je weet wel: 
pixels, punten en komma’s

De Pixelkompanie is een advies- en maakbureau op het gebied van interne- en externe (online-)communicatie en webdesign. De Pixelkompanie geeft advies over online-communicatie en -marketing, internetstrategieën en positionering. De Pixelkompanie geeft als deskundige, praktisch advies over onder andere hosting, huisstijl, websitebouw, social media, contentmanagementsystemen en contentbeheer.

De Pixelkompanie kan intermediair zijn in complexe internetprojecten: trajecten van inventarisatie, analyse, ontwikkeling en implementatie tot aan de organisatie van intra- of internetsites. Ook in uitvoerende werkzaamheden zoals websitebouw, webredactie, huisstijlontwikkeling en print- en drukwerk kan De Pixelkompanie iets betekenen.

Naast het hele traject van start tot oplevering van een website zorgt De Pixelkompanie ook voor zaken die in een organisatie nog te vaak onderbelicht blijven: integratie van online communicatie in de organisatie en de kwaliteit van communicatie op een website. De pixelkompanie is de spin in het web en kan de samenhang tussen de autonome werkgebieden techniek, communicatie, vormgeving en marketing doorzien en combineren.

Spreekt deze creativiteit jouw aan? Bekijk dan eens rustig mijn werk.

 • svg

  website-ontwikkeling

  Met enkel een goed webdesign ben je er niet. De Pixelkompanie ontwikkeld professionele sites in een geavanceerd CMS met de nieuwste online technieken.

 • svg

  huisstijlontwerp

  Een passende huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een logo. Het is bij uitstek een middel om je identiteit te versterken. Het werkt daarnaast onderscheidend ten opzichte van je concurrenten.

 • svg

  content-beheer

  Content-management is een nogal breed begrip. Hoe publiceer, beheer en deel je online informatie die relevant is voor jouw doelgroep? Efficient en niet te moeilijk.

 • svg

  interne communicatie

  Goede interne communicatie leidt tot gemotiveerd en productief personeel dat trouw is aan je organisatie. Op zoek naar een geschikte intranetoplossing of misschien wel een ‘traditioneel’ personeelsblad?

 • svg

  copywriting

  Op zoek naar de juiste woorden voor een doeltreffende boodschap? Teksten die raken, met humor en daadkracht, zorgen dat communiceren werkt.

 • svg

  print- en drukwerk

  Er zijn een behoorlijk wat variabelen tussen het beeldscherm van de designer en het uiteindelijk papieren drukwerk die van invloed zijn op het eindresultaat.