Met wie?
Aangenaam
kennis te maken!

De Pixelkompanie is Edwin Peelen. Ik ben een (online)-communicatiespecialist die ontwikkelt, beheert en deelt. Mijn achtergrond ligt op het snijvlak van communicatie, techniek, online marketing en webdesign. Mijn kracht ligt in het coördineren van communicatieprojecten die ik graag van begin tot eind regisseer, waarbij vooral inhoud de leidraad is.

Ik ben een bruggenbouwer tussen de verschillende doelgroepen waarbij ik vooral de uitdaging zie in het zo goed mogelijk combineren van bovengenoemde vier werkgebieden. Ik vind mijn uitdagingen in het bedenken van creatieve (online)-communicatieoplossingen. Kenmerkend hierbij is mijn vermogen om vanuit een functionele vraagstelling de vertaalslag te maken naar een realistische onderbouwde oplossing. Zonder ingewikkelde managementpraatjes of tijdrovende projectaanpakmethoden. Gewoon: praktisch, eenvoudig en concreet.

Ik ben kwaliteitsgericht, pragmatisch en kan anticiperen op praktische problemen en heb een scherp oog voor detail.Ik heb veel ervaring opgedaan op het gebied van (online)-communicatie in de breedste zin van het woord: online-branding, huisstijlbewaking, ontwikkeling van in- en externe communicatiemiddelen, beheer van diverse corporate- en doelgroepsites, maar ook het schrijven voor en ontwikkelen van traditionele media en interne communicatie.

In 2013 heb ik De Pixelkompanie opgericht; een (online)-communicatie- en webstudio op het gebied van on- en offline-communicatie. Ik vind het vooral leuk om naast mijn online-ervaring, ook te werken met traditionele marketingmiddelen; een mooie manier om mijn creativiteit op het gebied van grafische vormgeving, al dan niet gedrukt op papier, toe te passen.

Ik praat graag met je over jouw communicatievraag. Een gesprek kan immers verhelderend werken.

En uiteindelijk… praten kan altijd.
Toch?