Niemand leest advertenties. Mensen lezen wat hen interesseert. Soms zijn dat advertenties.

De Pixelkompanie is een advies- en maakbureau op het gebied van interne- en externe (online-)communicatie en webdesign. De Pixelkompanie geeft advies over online-communicatie en -marketing, internetstrategieën en positionering. De Pixelkompanie geeft als deskundige, praktisch advies over onder andere hosting, huisstijl, websitebouw, contentmanagementsystemen, social media en contentbeheer.

De Pixelkompanie kan intermediair zijn in complexe internetprojecten: trajecten van inventarisatie, analyse, ontwikkeling en implementatie tot aan de organisatie van intra- of internetsites. Ook in uitvoerende werkzaamheden zoals websitebouw, webredactie, huisstijlontwikkeling en print-en drukwerk kan De Pixelkompanie iets betekenen.

Naast het hele traject van start tot oplevering van een website zorgt De Pixelkompanie ook voor zaken die in een organisatie nog te vaak onderbelicht blijven: integratie van online communicatie in de organisatie en de kwaliteit van communicatie op een website. De pixelkompanie is de spin in het web en kan de samenhang tussen de autonome werkgebieden techniek, communicatie, vormgeving en marketing doorzien en combineren.

Een gesprek kan verhelderend werken.

Één en één is drie!
Gezamenlijke inspanning leidt nog altijd tot het beste resultaat. De Pixelkompanie werkt daarom graag samen. Niet alleen met jou, maar ook met partners die extra kwaliteit toevoegen aan haar werk voor jou. De Pixelkompanie heeft dan ook een breed netwerk met onafhankelijke samenwerkingspartners. Stuk voor stuk gedreven professionals met elk hun eigen ervaring en expertise.

Enfin.
Kortom.
Resumé.
Samengevat.

0
jaar van oprichting
0
jaren ervaring
0
afgeronde projecten
0
blije klanten